• Түркістан қ., Тәуке хан даңғылы №280
  • Байланыс:+7 (72533) 3-10-11
  • ДC - СБ: 8:00 AM - 19:00 PM

Тамақтандыру кәсіпорындары өнімдерінің технологиясы және өндірісті ұйымдастыру

Тамақтандыруды ұйымдастыру

Мамандық сипаттамасы

Тамақтандыруды ұйымдастыру

Кәсіби іс - әрекеттің объектілері:

Бәсекеге қабілетті кадырлар дайындаудағы пәннің маңызы мен алатын орны-тамақтандыру кәсіпорындарында жартылай және дайын өнімдерді өндірудің технологиялық цикылын ұйымдастыруды меңгеру, аспаздық өңдеуде өтетін физикалық-химиялық және биохимиялық үрдістерді, аспаздық өнім сапасына қойылатын талаптарды, технологиялық үрдістерді басқару әдістерін білу. «Тамақтандыру кәсіпорындарының өнім өндіру технологиясы және оны ұйымдастыру» мамандығында оқитын студенттер теория жүзінде үйренгенін, сабақ барысында, өндіріс орындарында тәжірибеде қолданады. «Дәмді ас», «Әлия», МКТУ «Студенттер асханасы», «Яссы» қонақ үйі, «Бауырсақ» асханасы, «Аль-каусар» және т.б мекемелеріне студенттерді практикаға жібереді.

Түлек білуі керек:
Түлек жасай білуі керек: